------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

01.02.2013: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ «HELLENIC NEXUS»

Κυκλοφορεί από σήμερα 1 Φεβρουαρίου το νέο «HELLENIC NEXUS», με μια συνολική ανάλυση του προέδρου του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Σταύρου Καρκαλέτση για την επίθεση κατά της εθνικής ταυτότητας των Κυπρίων, με τίτλο «Α-εθνική Κύπρος: Προς μεθοδευμένη συρρίκνωση του Ελληνισμού». Ακόμη, άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου: «Έθνος κατά Δημοκρατίας»; Και επιπλέον: «Νεο-οθωμανική Ελλάδα, μια πραγματικότητα που επιμένουμε να αγνοούμε», του Κώστα Πικραμένου. 

01.02.2013: ΓΛΩΣΣΑ & ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

του Χρήστου Πασαλάρη*

«Αντισταθείτε για να ξαναβρούμε ό,τι χάσαμε, για να προφυλάξουμε ό,τι κινδυνεύει»! Ήσαν οι τελευταίες φράσεις του αλησμόνητου Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, που τέτοιες ώρες τον Ιανουάριο του 2008 πάλευε με τον θάνατο, χτυπημένος από πολλαπλό καρκίνο μυστηριώδους προελεύσεως. Δεκαεφτά μήνες μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου, η δόλια πατρίδα παραδινόταν από τη δυάδα Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου στην «κρεατομηχανή» του ΔΝΤ και βυθιζόταν στη χειρότερη κρίση της ιστορίας της. Με τον μεν Παπακωνσταντίνου να ελπίζει, προϊόντος του χρόνου, σε διάσωσή του, τον Παπανδρέου να υπολογίζει και αυτός στον «πανδαμάτορα χρόνο», αμφότεροι δε στην αλληλεγγύη του σεσηπότος πολιτικού συστήματος…

01.03.2013: ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

του Παναγιώτη Τραιανού*

Από τη στιγμή που κυριάρχησε η Νέα Τάξη, ευνόητο είναι ότι θα άλλαζαν και οι πρακτικές ελέγχου του ελληνικού λαού. Από τη στιγμή που κατέρρευσε το ανατολικό μπλοκ, έπρεπε ν' αλλάξουν οι πολιτικοί "λόγοι" των κομμάτων. Δεν απέδιδε πλέον το παιχνίδι της δήθεν ιδεολογικής σύγκρουσης. Είναι τόσο σίγουροι, που δεν σέβονται πλέον ούτε τα προσχή­ματα. Είναι τόσο βέβαιοι για την ισχύ των Αμερικανών, που δεν διστάζουν να προκαλούν τον κόσμο. Παντού ΔΕΞΙΟΙ χωρίς προ­κα­λύμ­ματα. Δίπλα στον ΔΕΞΙΟ Γιωργάκη, που παρίστανε τον "σοσιαλιστή", έβαλαν ως βασικό σύμβουλό του τον ΔΕΞΙΟ Γερουλάνο.

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ