28.03.2015: Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

του Γιώργου Καραμπελιά*

Η στρατηγική που ακολουθεί το διεθνές σύστημα έναντι της κυβέρνησης Τσίπρα έχει ως κεντρικό στόχο της να μεταβάλει τους «αντιμνημονιακούς» της Ελλάδας και τα κόμματά τους –εκτός από το ΚΚE και τη Χρυσή Αυγή– σε «μνημονιακούς» – ανεπαισθήτως στην αρχή, σταδιακά, αλλά πραγματικά. Έτσι ώστε να δοθεί και ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους «ευρωσκεπτικιστές» στην Ευρώπη: δεν υπάρχει άλλη σωτηρία εκτός από την αμερικανο-γερμανική Ευρώπη, διαφορετικά είναι το χάος. Όταν άρχισε η ελληνική κρίση, οι Αμερικανοί, μέσω του Γιώργου Παπανδρέου, ήθελαν –εν πολλοίς– να πλήξουν την Ευρώπη...

26.03.2015: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

του Ηλία Ηλιόπουλου*

Η Ελλάς υφίσταται έναν ωμό και επαίσχυντο εκβιασμό από πλευράς του υπερεθνικού ολοκληρωτικού μορφώματος της λεγομένης «Ε.Ε.» – τόσο από την Υπερεθνική Γραφειοκρατική Ελίτ των Βρυξελλών όσο και από την Ηγεμονεύουσα Μέση Ηπειρωτική Δύναμη Γερμανία. Ο υπερήφανος και ιστορικός Ελληνικός Λαός και η νόμιμη Κυβέρνησή του, υπό τον χαρισματικό Αλέξη Τσίπρα, υφίστανται μιαν ελεεινή και τρισάθλια τακτική, «αντάξια» των καλλιτέρων παραδόσεων της Εσπερίας. Μιας Εσπερίας, μιας Φραγκονο-Τευτονικής, Ρωμαιο-Καρολιγγείου Ευρώπης, η οποία πάντοτε έτρεφε – και εξακολουθεί να τρέφει – ακατασίγαστο μίσος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

23.03.2015: ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

H εικόνα ένας Έλληνας πολιτικός να χτυπάει άμεσα και δημόσια την ούτως καλουμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΤΠ) πραγμάτων, δεν είναι ό,τι πιό συνηθισμένο. Στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, με αφορμή τον ερχομό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μίλησε ακριβώς για αυτό: Την επιδιωκόμενη καταστροφή των Εθνών από το υπερεθνικό πλανητικό και ολοκληρωτικό μόρφωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μέσω της "υποστολής σημαιών και της λήθης της Ιστορίας'', όπως χαρακτηριστικά είπε. 

25.03.2015: ΑΞΕΞΑΝΤΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ, Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ

του Ιωάννη Κωνσταντόπουλου*

O Αλεξάντρ Γκελγιέβιτς Ντούγκιν υπήρξε από τους στενότερους (εξ απορρήτων) συμβούλους σε ζητήματα γεωπολιτικής του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και είναι από τους γνωστότερους πολιτικούς στοχαστές και συγγραφείς της μετασοβιετικής Ρωσίας, θεωρητικός της ιστορίας των ιδεών στον τομέα της πολιτικής στην πατρίδα του, είναι εμπνευστής της λεγόμενης Τέταρτης Πολιτικής Θεωρίας (4η Π.Θ.) όπως την αποκαλεί, αλλά και εμπνευστής και διανοητικός ηγέτης του γεωπολιτικού ρεύματος του (σύγχρονου) Ευρασιατισμού ή Νεο-Ευρασιανισμού, όντας παράλληλα υποστηρικτής του πολυπολισμού στο διεθνές σύστημα, φτάνοντας να ασκεί σημαντική επιρροή στην Ρωσική ελίτ.

22.03.2015: ΔΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

της Γιώτας Μπλέτα*

Το δυστύχημα με τη Γερμανία είναι, ότι καμία γενιά είτε πολιτών είτε πολιτικών, δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από την κληρονομιά που κουβαλάει από την Ιστορία. Και οι παλαιότερες, αλλά και οι καινούργιες γενιές, ανεξάρτητα από τον χρόνο που τους χωρίζει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα παραμένουν απόγονοι του Γ΄ Ράιχ. Το μόνο που μπορεί να απαλύνει τον πόνο των λαών που έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα, είναι να αποδώσουν αυτά που έκλεψαν και να αποζημιώσουν τα θύματα. Μόνο όταν αυτό συμβεί θα μπουν τα θεμέλια για να ζήσουν κάποια στιγμή οι λαοί ειρηνικά.

test
You are here: Home